Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 21 augustus 2010

op Schiphol....


Vanmiddag samen met Ron naar Schiphol geweest. Zomaar een kijkje nemen... altijd indrukwekkend... maar ik ga voor geen goud in zo'n vliegende vogel zitten en ermee de lucht in.... op afstand, nou alla..... het weer werd nog zonnig en dat maakte ook een hoop goed. Nog een lekker hamburger-menuutje genuttigd en zo via Delft, waar we nog een boodschap hadden te doen, richting huis....een gezellige middag gehad,en nu is het al laat geworden en tijd om naar bed te gaan....Iedereen een goede zondag toegewenst, A n n e m i e k e

4 opmerkingen:

Roos zei

Je hebt weer een leuke dag gehad zie en lees ik. En wat ziet je tuin er prachtig uit op de foto hier beneden. Ook jij een prettige Zondag gewenst!

THEA zei

Ja daar is altijd veel te zien!!

Je durft niet te vliegen?? Of heb je nooit een poging gewaagd??

Wij vliegen meestal vanaf Dusseldorf, dat is voor ons veel dichterbij.

Fijne zondag, groetjes Thea

Gerda Hartman zei

Een hele leuke dag zo te zien. Proefborduren houdt in dat ik voor de site Kunterbunt de nieuwste patronen mag uitproberen en er iets leuks mee mag maken voordat ze te koop zijn.

Oma Nijn's Country Huis zei

heb tot aan de pompoenen terug zitten lezen,gezellig hoor.mijn man en ik zijn ook vaak op schiphol zomaar gaan kijken,vonden we gezellig.
groetjes oma nijn