Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 18 augustus 2010

kado-zakjes....

Een paar leuke kado-zakjes gemaakt.... zomaar van restjes stof en frutsels van mijn gewonnen give away.... op de voorzijde heb ik geborduurd met de machine.
Het zakje met de vis erop is voor het doosje met visvoer, dat naast mijn aquarium staat....het theetijd-zakje, gevuld met wat theezakjes, wordt een aardigheidje voor een kennisje die ik op de theevisite vraag, de rest zie ik wel.
de zon breekt hier een beetje door die sombere wolken, gelukkig dan kan de was naar buiten om te drogen....hoop ik.
Groetjes Annemieke

7 opmerkingen:

Cosy and Cute zei

Leuke zakjes hoor!!!
Ik heb de was ook net buiten gehangen maar of het voor lang is??????
Groetjes,
Karin

Johanna zei

Gezellig zien ze er uit, geeft ook leuk weg. Hier net de laatste was eraf gehaald en even buiten in het zonnetje gezeten.
Vanmorgen weer een proefmonster van een sok op de machine gezet en toen ging de telefoon.

Gerda Hartman zei

Wat een leuke gezellige zakjes.

Daniëlle zei

Ze zien er leuk uit Annemieke, vooral die met het theepotje, schattig! Mooie avond, groeten, Daniëlle

Roos zei

Leuk Annemieke om te zien dat je zoiets leuks hebt gemaakt en daarbij wat van de freubeltjes hebt gebruikt die ik je stuurde.
Ik stuur je binnenkort een mailtje hoor ivm met de prachtige borduurtjes die je maakt(waar ik stiekem toch wel veel interesse in heb haha)maar ben momenteel veel aan het werken en heb een chronisch gebrek aan tijd haha, groetjes

Anoniem zei

Leuke gezellige zakjes, wat kun je toch mooie dingen doen met zo'n borduurmachien!
Groetjes Margriet

het lieveheersbeestje zei

Mooi Annemieke! Met zakjes kun je alle kanten op, en zo'n borduurmachine... Het water loopt mij in de mond als ik er aan denk! Heb je een groot aquarium? Hier hebben twee jongens visje. Eén met goudvisjes en één met guppen. Het zijn gewoon koudwater bakjes want we hebben geen ruimte voor een echt groot warm water aquarium.
Onze zebravinken zijn druk aan het eitjes leggen dus ik hoop nog een keer een nestje te krijgen. (dit zijn anderen dan de vorige keren) Hoe gaat het met jou vogelfamilie?
En heb je nog meer huisdieren (vast wel!)?
Groetjes mama lieveheersbeestje.