Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 5 augustus 2010

lichtjes in de duisternis.....


Toen Ron en ik gisteravond om negen uur nog een rondje gingen fietsen stond er bij heel veel mensen rommel en snoeiafval aan de kant van de weg... en opeens zie ik twee lichtjes flikkeren tussen alle troep. Stoppen dus.... blijken het oplaadbare lantaarntjes te zijn met hengsels en al. Als ze branden net kaarsjes....Die heb ik nu in de plantenbakken gezet aan de rand van het zwembad, zo gezellig......
Morgen hopen we samen een daagje uit te gaan... varen op het Veerse Meer bij onze zoon....
Daaaaag met de hartelijke groetjes van
Crea Annemieke

5 opmerkingen:

Irma zei

heej Annemiek, heerlijke dagen zo jij vermaakt je wel met mooie vondsten kan het niet meer misgaan, liefs irma

Irma zei

heej Annemiek, heerlijke dagen zo jij vermaakt je wel met mooie vondsten kan het niet meer misgaan, liefs irma

Roos zei

Ja wie zijn ogen gebruikt.....die vind nog eens wat !
Even je vraag beantwoorden, die foto van de konijntjes heb ik gemaakt met "glitterfoto". Je hoeft je niet eerst te registeren, je kan gewoon meteen aan de gang. Erg makkelijk in gebruik, succes ermee!
O ja leuk dat je het ook een goed idee vind om iets te ruilen met elkaar. Als je wilt kun je mij mailen. mijn adres vind je bij Kontakt op mijn blog, ik kan n.l. geen mailadres van jou vinden. heel fijn weekend gewenst bij jullie zoon!

Johanna zei

Zo? die zijn mooi en ook weer gered van de schroothoop.

quilting Jeannet zei

Ik wens je een heerlijk daagje toe Annemieke, het is er net mooi weer voor.

groetjes, jeannet