Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 9 augustus 2010

druk aan het werk....


Vandaag niks geen naaien, borduren of breien, maar huishoudelijk werk. Wassen, stofzuigen, stoffen staan op het programma.....Moet natuurlijk ook gebeuren....Vanmiddag ga ik nog even een oud mevrouwtje bezoeken van 80 jaar..... om half drie hoor Annemieke, want ik ben nu aan het jam maken...
Is dat niet leuk, zulke actieve oude dametjes..... daar kom ik graag.
Fijne dag nog met de zonnige groetjes van A n n e m i e k e

2 opmerkingen:

Johanna zei

Hier van hetzelfde laken een pak. Van die oude dametjes kun je soms nog wat leren.
Zie ik bij jou ook een geborduurd tafellaken aan de lijn hangen of lijkt dat maar zo.
Wij hebben inderdaad dezelfde breimachine, die van jou heeft vast meer gekost dan 15 euro. Gister geprobeerd dubbelbeds sokken te breien, maar het ging me nog niet zo handig af, blijven oefenen. Ik ga nu even naar buiten, heb heb ook nog sokken op de pennen.

-::Maris::- zei

Heb jij ook geen kaboutertjes die het huishouden voor je doen ;) ik ga morgen ook even goed door het huis heen!

Groetjes Maris