Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 25 november 2011

Annemieke houdt een dagboekje bij, die schrijft..die blijft.....

Goedendag beste lezers,
Deze keer een fleurig, kleurig plaatje...
Van een andere hobby van mij, namelijk plakken en schrijven..
en daar word ik toe aangezet door het tijdschrift FLOW... zo mooi, zo inspirerend...
en het leuke van dit tijdschrift is dat er altijd drie kadootjes bijzitten...
schriftjes, stickers, pakpapier enz....
Nu heb ik al een dagboekje gemaakt van mijn dagelijkse beslommeringen met fotootjes erbij... zo leuk om terug te kijken.....
Waar ik nu mee bezig ben is een schrifje vullen met krantenknipseltjes.....
elke dag knip ik uit de krant twee dingen die voor mij eruit springen....
Misschien moet een ander erom lachen maar ik vind dit heel leuk om te doen....
A N N E M I E K E

8 opmerkingen:

Johanna zei

Leuk om te doen, ook ik hou sinds onze zoon erg ziek was(1991) een dagboek bij. Maar sinds ik blog, moet ik zeggen dat het een beetje in verval is geraakt.

Lida zei

Heel leuk en origineel, een dagboek van meer dan wat jij beleefde maar ook wat jou aansprak, goed gevonden!
Veel plezier met plakken! Groetjes
Lida

Danielle zei

Voor later is het zo leuk om terug te lezen! Ik ben begonnen met leuke uitspraken toen de oudste nog heel klein waren en dat is verslofd jammer genoeg.....en nu ben je die uitspraken vergeten.
Maar je kinderen zullen best wel eens om je moeten lachen over hetgeen waar je allemaal mee bezig bent of niet?
Nog een fijne dag!
groetjes Danielle

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Dagboeken zijn historisch gezien ontzettend waardevol. Zeker wanneer er ook gegeven in staan over het weer en wat er op die dag elders in de wereld gebeurde. Ik ken iemand die doet dit al zijn hele leven. Vanaf het moment dat hij kon schrijven. Hij is mijn leeftijd en het is inmiddels een hele bibliotheek geworden. Tegen hem hoef je echt niet te zeggen dat het vorig jaar een slecht zomer was of zoiets, want hij slaat je direct met de waarheid om de oren. We hebben weleens discussie gehad over de inflatie en wat iets in een bepaald jaar kostte en over de salarissen van toen. Ook dan heeft hij er maar een dagboek uit te pikken om het met voorbeelden aan te duiden. Leuk dat je het op kunt fleuren met die dingetjes uit Flow. Leuk tijdschrift is dat hè?
Fijne dag nog en lieve groet, Marja

Conny zei

Hoi Annemieke,

Leuk benut die schriftjes, bij mij liggen ze op een stapeltje om......
ik ben niet zo creatief.

Fijne avond
Conny

Betsy zei

Wat een leuk idee, die schriftjes. Zelf heb ik altijd een dagboekje mee op vakantie. Daar zijn we mee begonnen toen onze dochter nog mee ging en we schreven er dan om beurten in. Vreselijk leuk om terug te lezen, want onze dochter schreef er met veel humor in... De schriftjes worden dan ook goed bewaard!

fijn weekend en een lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Roos zei

Hallo Annemieke, wat kan jou het schelen of mensen erom lachen....als jij het nou leuk vind om krantenknipsels te bewaren dan gewoon lekker mee doorgaan, zo ook met je dagboekjes natuurlijk.
Groetjes en een fijn weekend gewenst Roos x

Anoniem zei

Nou Annemieke, ik doe het ook al heel lang en het verveelt nooit. Het is heerlijk om je werk zo nu en dan nog eens na te kunnen kijken. Lekker mee doorgaan hoor!