Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 24 november 2011

Hoe leuk wol kan zijn.......

Wat een weertje beleven we lieve lezers.....
Ik heb zelfs gistermorgen buiten koffie gedronken, heerlijk in het zonnetje...
nu hoorde ik ook dat er delen van ons land waren die in de mist verkeerde....
Hier in de Randstad mogen we genieten van bijzonder fraai weer voor de tijd van het jaar....
"Pluk de dag". En die dag draait snel..... vinden jullie ook niet?
Hier zijn te zien twee dingen ; een gebreid vestje en gehaakte bloementjes...
Hoe leuk wol kan zijn! Het vestje kwam ik tegen op de rommelmarkt, helemaal nieuw. Natuurlijk iemand gebreid en niemand wilde het aan.... ik heb het gekocht voor 50 eurocent..... het vaasje staat dan hier en dan daar.... gewoon voor de gezelligheid....
Doeg..... Annemieke

4 opmerkingen:

Johanna zei

Nou ja zeg, niemand wilde het aan. Ik vind het heel mooi, en dan maar klagen dat ze niet rond kunnen komen. Ze kunnen me wat, mij hoor je niet klagen. Hier was dikke mist een paar dagen het leek wel of we op een onbewoond eiland zaten. Fijne dag.

Lida zei

Inderdaad een leuk vestje, maar ik zie bijna nooit meer meisjes met een vestje lopen en ook maar heel weinig in een leuke jurk, jammer toch!
Gezellig vaasje en je hebt er leuke blommen in! Fijne dag
Lida

Marjan zei

Hoi Annemieke,

Wat een verschil en toch zo leuk allebei.
Grappige wol.Fijne dag nog
groet van Marjan

Marja Visscher zei

Tsjonge Annemieke, wat er zoal niet op de rommelmarkt terecht komt. Toch een mooi vestje. Ik kan het zo niet zien, maar neem aan een kindermaatje. Ik denk zo dat jij er wel iemand voor weet die er dolgelukkig mee is. Leuk t-hirtje er onder en een broek of rokje in één van die tinten. We boffen inderdaad nog steeds met het weer. Al vond ik die mist even helemaal niets. Maar je hebt gelijk toen eenmaal de zon doorkwam was het heerlijk.
Wens je een fijn weekend, geniet er van! Lieve groet, Marja