Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 29 november 2011

Vogeltaartjes gemaakt....


Met de dames van de vrouwenvereniging heb ik gisteravond deze vogeltaartjes gemaakt...
zomaar een creatieve uitspatting ..... in alle eenvoud en met lekkere dingen voor onze gevleugelde vriendjes in de tuin....de borden kocht ik op de rommelmarkt, de rest kwam uit de tuin... van tevoren had ik voor iedereen in een bekertje gestold frituurvet en vogelzaad gedaan, zo kon een ieder aan de slag... de rode hulstbesjes maakten het geheel fleurig.. aan het eind heb ik alles ingepakt in kadofolie en versierd met nog een strikje....tot slot van de avond hebben we zelf nog wat gesmuld van een stukje warme rookworst.
Hartelijke groet, Crea Annemieke

8 opmerkingen:

bycobi zei

Ow wat leuk! Ook een goed idee om eens met de kinderen te doen.
Een hele fijne dag vandaag!

Anoniem zei

Dat klinkt als een heel gezellige bijeenkomst. En dan ook nog eens zulke mooie resultaten. Leuk hoor!

Lida zei

Ziet er heel feestelijk uit, ik heb een o.a. een krans hangen die wordt elke week helemaal leeg gepikt en door ons weer voorzien van vetbollen en pinda's, zo gezellig al die vogels in de tuin! Fijne dag
Lida

Conny zei

Heel leuk Annemieke dat je dat voor de vrouwenvereniging doet. Lijkt me leerzaam en fijn.

Groetjes van Conny

Johanna zei

Net gisteren mijn friteuse schoongemaakt en deze week ga ik zaad halen en nieuw frituur vet. Dat beloofd wat goed voor de gevederde vrienden. Ziet er erg leuk uit en ik mag er ook graag naar kijken als de vogeltjes er om heen scharrelen. Fijne dag.

Klaasje zei

Wat een goed idee zeg! Wij zijn sinds kort met een creatieve ochtend begonnen in de kerk en we zijn nog zoekende hoe we dat gaan invullen. Alle ideeen zetten we op een rijtje, deze komt er dus ook bij! Heel leuk!
Gr, Klazina

Huize Kip Kakel zei

Leuk idee voor mijn meiden op de +12 club.gebruik je gewoon blokken vet? zelf heb ik altijd vloeibaar..
En die rookworst vind ik wl een leuk idee voor de winter stemming...
Groetjes Hannie

-::Maris::- zei

Wat leuk om een groep dames iets te maken en dan nog wel zo iets leuks!

Groetjes Maris