Mijn foto
Ik ben Annemieke ,65 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 31 augustus 2009

alleen maar breien

Op de laatste dag van deze mooie augustusmaand nog een logje van Crea Annemieke.Op de valreep zo gezegd.Ik ben de afgelopen week vooral met breien bezig geweest.Van alles wat.

Als eerste de breirol.Die is al aardig lang geworden, met allerlei mooie patroontjes.Ik heb opnieuw opgezet, omdat ik het te lang vond worden.Het blaadjes-patroontje vind ik wel heel erg mooi.
Ik heb nu 28 patroontjes gemaakt, hier een deel ervan.


Dit plaatje is grappig.Welke laarzen kunnen bloeien.Bij mij wel hoor.Een gezellige versiering voor op mijn terras.



De barbie kleertjes. Allemaal heel klein en gepriegel maar het past wel.





Een paar heren sokken staan op de pen.Het boord is gebreid in een fantasie-patroontje.De hiel is al gebreid en nu verder tot maat 43.



Aan het begin van de nieuwe werkweek wil ik iedereen hartelijke groeten en veel handwerk-plezier toewensen, daaaaaag Crea Annemieke

14 opmerkingen:

Else zei

Hoi Annemieke, wat ben je met mooie breiwerkjes bezig! Heerlijk hoor gebreide sokken, jij ook een hele fijne week. Groetjes Else

Barnyard Country Gifts zei

Wat een leuke breiwerkjes heb je gemaakt. Ik heb vroeger ook heel wat truien voor mezelf gemaakt. Mijn moeder maakte allemaal barbie en poppenkleertjes voor me.
Een beetje nostalgie dus.
Fijne dag, Annemieke

Miriam zei

O lekker breien, dat is echt zo'n herfsterige bezigheid (ik brei wel in alle jaargetijden, maar ik vind het zo bij de herfst passen) Ik ben al een beetje aan de SJAL begonnen, stiekum. Lekker patroon met een siersteek en kabeltjes: genieten!

Groetjes
Miriam

Linda zei

hallo
der "schal"glaube ich ist sehr schön.Die muster super
Liebe grüsse pummel

katrien zei

Leuke breiwerkjes,ik wacht nog even met breien tot het wat koeler gaat worden.

Ingrid. zei

Leuke breiwerkjes hoor ; er zitten ook lekkere zoete kleurtjes bij ;-)
Fijne avond , groetjes van Ingrid.

lut zei

Alvast aan het oefenen voor de sjaalalong? Hoeft helemaal niet stiekem hoor! Er zijn al veel deelneemsters bezig :-) Veel breiplezier, Annemieke!

Ada zei

Wat leuk, barbiekleertjes. Maakte mijn moeder vroeger ook. Zelfs een jasje met echte zakken.

Anoniem zei

Dus jij bent helemaal aan de brei ?? Vrolijke kleurtjes zijn het.

Veel plezier !!

Julianna zei

Mooie breiwerkjes heb je daar gemaakt.

Groetjes, Julianna

Balsemien zei

Je bent ook van alle markten thuis Annemieke! Die barbie kleertjes: knap hoor, dat zou mij toch teveel gepriegel en gemopper worden ;-)

Lida zei

Hallo Annemieke,
Ik ben vandaag voor het eerst op je blog beland en vind je creaties erg leuk! Vooral de diversiteit! Echt een gezellig geheel. Dus ik zet je bij mijn favorieten zodat ik zo nu en dan nog eens lekker aan kan wippen! Groetjes
Lida

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lieve breiwerkjes zijn het weer.
Jij ook een fijne week en hopelijk een niet al te natte.

Groetjes
Ines

atelierlemlem zei

Wat een mooie breisels! Leuk zo'n breirol, maar ik zou toch liever een trui maken of iets anders nuttigs.. De barbie kleding en sokken zien er heel leuk uit! Je kleine meisjes zullen er graag mee spelen...