Mijn foto
Ik ben Annemieke ,65 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 8 mei 2010

rondje toeren op de fiets....



Naast het werk in de vakantie gaan we vaak even zo maar fietsen, om toch iets van ontspanning te hebben....
We gingen deze keer naar de plaats van "In naam van
Oranje doe open de Poort" en daar herinneren deze foto's aan. Het kanon en de Kogeloven, de geschiedenis van Brielle....
Zo maar eenvoudige dingen die de meivakantie leuk kunnen maken...

4 opmerkingen:

Johanna zei

Was het niet vies en koud bij jullie? Lekker even te fietsen, doe ik ook graag.

quilting Jeannet zei

En zo is het maar net Anemieke, wij tuinieren ook wat rond in en om huis, net de bloemen gezaaid, en de pompoenen buiten gezet. Wat heb je een mooie blogachtergrond, kleurig als het leven zelf......

groetjes, Jeannet

Roos zei

Leuk dat jullie lekker hebben gefietst en ervan hebben genoten. Hopelijk wordt het snel wat warmer en droger met het weer.

Unknown zei

Dag Annemieke,
Eerst even over je romantische achtergrond, mooi hoor!!
Dan je fantastische bericht, waar je me wel zo verschrikkelijk blij mee maakt. Geweldig! Maar wat een toeval dat je dat zo maar ineens in handen kreeg. Nou weet ik wel dat jij daar waarschijnlijk een neus voor hebt, maar het moet toch maar op je weg komen. Ontzettend leuk Annemieke. Ik zie uit naar je mail. Ga je het scannen en dan sturen in de bijlage? Of ga je het kopieren en per post verzenden. Wanneer je kosten hebt even zeggen, hoor! Want dat komt altijd goed! Ben er helemaal opgewonden van. Kwam net thuis en las je berichtje, ga nu direct mijn moeder bellen. Die wil graag weer wat omhanden hebben. Dus het mes snijdt geweldig aan twee kanten!!
Nogmaals dank en een hele dikke pakkerd van mij!
Lieve groet, Marja