Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 20 april 2011

een piepschuim-creatie.......

Dit leuke setje kwam ik op de rommelmarkt tegen.Begin jaren 90 was dit een rage. Piepschuim eieren, bolletjes , ringen of kransen met kleine stukjes stof bewerken. Eigenlijk de lapjes van 3 bij 3 cm er met een puntig voorwerp inprikken. Een heel werk natuurlijk, want eerst moesten al die lapjes geknipt worden en liefst met een kartelschaar. Dit halve ei is mooi versierd en die haas zal ook wel door een creatieve tante zijn gemaakt......ik heb er weinig voor betaald ........

Wat hebben we schitterend weer, het is in ons dorp al heel erg druk .....we wonen aan de kust met veel recreatie. De winkels zijn vol en de terrassen..... zal ook wel met de komende vakantie te maken hebben. Nou Annemieke heeft de boodschappen al gedaan en ik trek me fijn terug in de tuin, waar ik rust heb en ijs bij de hand......

Een fijne dag nog, A n n e m i e k e5 opmerkingen:

Oma Nijn's Country Huis zei

hallo Annemieke,(net of ik tegen mijn dochter praat) wat een gezellig paasei,, je op de rommelmarkt kan je leuke dingen tegen komen, maar wat is je theemuts gezellig,iets voor koninginnedag.

groetjes en fijne Paasdagen. Oma nijn

Johanna zei

Leuk zulke vondsten. Of het met breien gaat? momenteel doe ik niks, hoofdpijn en een zere nek. Boekjes kijken en manlief doet de boodschappen hij moest naar de oogarts. Het was gister ook wat een vreemde dag, door het proces van de kindermoorden hier vlakbij.
Allemaal vragen, waarom en.. nou ja je begrijpt het wel.
Geniet van het mooie weer en lekker ijs.

Danielle zei

Dat met stukjes stof in piepschuim steken wil ik nog steeds een keer op een kinderfeestje doen. Ze hebben het hier ook wel eens op de club gedaan dus het leeft nog steeds.
Wat een heerlijk weertje toch he, wij hebben lekker gefietst vanmiddag. Echt genieten.
groetjes Danielle

Anoniem zei

wat zie jij toch steeds weer leuke dingen .ik ben al een tijd niet meer op een rommelmarkt geweest maar dat komt hier ook wel weer maar niet zo vaak als in rockanje maar ik wil eigenlijk niet meer spullen erbij want waar moet ik het laten jij hebt een groot huis en tuin dus dat lukt nog steeds om een plekje te zoeken .alles staat in de tuin te bloeien heel vroeg hoor dit jaar wel gezellig in de tuin je komt maar is kijken gr.maartje.

Vlijtig Liesje zei

Ik vind het prachtige vondsten. En wat wonderlijk eigenlijk dat hierin ook al trends zijn! En hoe zou het komen dat zo'n trend dan ook weer verdwijnt?!