Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 7 april 2011

IK GENIET IN DE TUIN.....

Wat is het met dit mooie weer heerlijk toeven in de tuin..... Hier te zien wat gezellige hoekjes.... nostalgie en trendy het is allemaal te vinden in de tuin van Crea Annemieke Mag ik iedereen een zonnige dag toewensen...... Lieve groet A N N E M I E K E

3 opmerkingen:

Johanna zei

Heerlijk genieten in de tuin. Ziet er weer gezellig uit. Geniet ervan. Hier komt ook lekker het zonnetje door.

het lieveheersbeestje zei

Heerlijk Annemieke! Hier is het veel te koud om in de tuin te zitten (12 graden, wolken en harde wind...snik)maar het gaat steeds mooier weer worden de komende week dus ik heb nog hoop! De was hangt wel lekker te wapperen in die wind, dus dat is al mooi meegenomen. Je hebt de laatste tijd heel leuke dingen gedaan en gemaakt, wat ben je toch een bezige bij!
Groetjes en geniet er van, mama lieveheersbeestje.

Mariska zei

Goedenmorgen Annemieke

Ziet er weer kleurrijk uit....

Fijne dag, Mariska