Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 19 april 2011

PADDIE, HET SCHILDPADJE

HIER IS PADDIE, HET KLEINE SCHILDPADJE, HET RESULTAAT VAN EEN MIDDAGJE HAKEN IN DE TUIN.... HET WAS EEN HEEL LEUK WERKJE OM TE DOEN. HET KOMT BIJ HET KRUIDVAT VANDAAN ALS KLEIN HAAKPAKKETJE, ZO IETS KAN IK DAN NIET LATEN LIGGEN. ALS JE NOU VRAAGT WAT HEB JE ERAAN, EIGENLIJK NIETS MAAR IK BEN VERZOT OP LEUKE DINGEN EN FELLE KLEURTJES. EN IK DENK DAT IK PADDIE WEG GA GEVEN AAN IEMAND VAN WIE IK HEEEL VEEEL HOU.....

4 opmerkingen:

Miriam zei

Ach, wat een lieffie!!!

Groetjes
Miriam

Johanna zei

Heel goed geslaagd weer, en zo blijven we bezig. Fijne avond.

Jorina zei

Hoi mam,

O wat een schattige ding.
Hoe krijg je het allemaal weer voor elkaar.
Lekker vrolijk die kleurtjes.

Groetjes,
Jorina

Danielle zei

Cadeautje voor je kleinzoontje? wel een schattig knuffeltje geworden hoor! Ik zat vanmiddag ook te haken buiten, had het alleen heel warm!
groetjes Danielle