Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 6 april 2011

leuk bloembakje maken....

Met de dames een leuk voorjaarsstukje gemaakt.... een boterkuipje met alu-folie bekleed en in het bakje een geel viooltje of een witte primula gepoot met nog een narcis. Het bakje opgevuld met mos, snippertjes hout, wat tilansia. Ik had voor eierschalen gezorgd , een viltje vogeltje voor iedereen uitgeknipt en wat witte veertjes , die in de tuin lagen, erbij gedaan.Zo kon iedereen met een gezellig stukje naar huis. Voor bij de koffie had ik lekkere kruidcakeejes gebakken, dat ging erin als koek.... De zon komt hier door de wolken, dat geeft direct een vrolijk gezicht. De tuin wordt alweer een klein beetje mooi en de vogeltjes hebben het ook naar hun zin. Daaaaag met de groetjes van A n n e m i e k e

3 opmerkingen:

Johanna zei

Eenvoud is toch het mooist he. Want je heb er bijna nog niks voor nodig. Heel erg mooi.

Mariska zei

Wat een gezellig samenzijn.
Ik tel niet zo veel dames!
Daarom kan het nog wel goed zijn om bij elkaar te komen.

Ik lees altijd je blog.
Mariska

Danielle zei

Hoi Annemieke, wat ga jij snel met bloggen. Ik wou nog reageren op je vorige blogjes, maar nu maar in een keer. Ik vond nl. die blauw-witte accesoires erg leuk gemaakt en ook het shirtje voor Julian. Schattig. Je bent nu regelmatig aan het naaien he?
wat gezellig zo met elkaar bloembakjes maken. Lekker het voorjaar in huis halen. Ik ga zo de buitenboel maar eens doen.
groetjes Danielle