Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 2 april 2010

GEHAAKTE EITJES.....


IK HEB GISTEREN NOG WAT GEHAAKT, LIEVE PAASEITJES..... PATROON VAN DE DROPS PAASKALENDER.....STAAT HEEL LEUK TUSSEN DE BLOEMEN , AAN HET STROKIPJE, ZELFS ÉÉN ALS SLEUTELHANGER....

8 opmerkingen:

mama'ritha zei

Grappig. Staat idd heel leuk.

Johanna zei

grappig, ik ben ook aan het haken geweest met feestvlaggetjes maar heb het weer afgehaald, vond ze te klein.

Miriam zei

Lijkt me een leuk werkje om te maken!

Groetjes
Miriam

Gerda Hartman zei

Leuk zeg. Jij bent ook helemaal in de ban van de haaknaald. Heb het vorig jaar weer ontdekt en ben niet meer te stoppen (lol). Net nog een nieuwe katoen gehaald. En een nieuw mooi haakboek over de post (zie mijn blog).

marja visscher zei

Dag Annemieke,
Vond het zo'n leuke kop boven je post. Deed toch denken aan iets culinairs zoals: gehakte eitjes! Geweldig hoor, jij verzint ook van alles. je bent echt niet te stuiten.
Wens je fijne Paasdagen en lieve groet, Marja

quilting Jeannet zei

even kijken of het lukt om een reactie te plaatsen, blogger doet namelijk weer raar,

gr. Jeannet

lut zei

't lijken wel snoepjes! Fijne paasdagen.

Guusje, zei

Wat een leuke eitjes zijn dat. Fijne paasdagen.