Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 29 april 2010

om te versturen.....Ik heb weer een stel kaartjes gemaakt om te versturen....
ouderwetse plaatjes gemat op afstekend papier.....
nostalgisch kant en een paar parelmoerkraaltjes sieren het op.....zelfs de postzegel is al geplakt, met echt oude waarden en mooie kleuren.....

5 opmerkingen:

Roos zei

Mooie kaarten heb je weer gemaakt Annemieke, ook erg leuk zijn de postzegels van de goeie ouwe gulden. Alvast een plezierige koninginnendag! Jij kan je hart weer ophalen morgen met zoveel rommelmarkten in het land. Ben nu al benieuwd waar je weer mee thuiskomt. Groetjes!

Cosy and Cute zei

Wat een bofkonten, die deze kaarten mogen ontvangen!!! Ze zijn prachtig.
Een heel fijn lang weekend en groetjes van Karin.

els zei

Ze zijn schattig, goed weekend en groetjes van Els.

Johanna zei

Wat mooie nostalgische met die oude postzegels. Mooie dag morgen, je gaat vast ook lekker rommelen net als wij. Heerlijk.

quilting Jeannet zei

Wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt Annemieke, je weet toch wel wanneer ik jarig ben....hahaha
Fijne koninginnedag!

groetjes, jeannet