Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 10 april 2010ROOD, WIT EN BLAUW ZIJN DE KLEUREN VAN DE VLAG...... EN APRIL IS EEN KONINKLIJKE MAAND....DUS IK HEB MIJN THEEPOTJE GEHAAKT IN DEZE KLEURTJES.... STAAT HEEL GEZELLIG ZOWEL BINNEN ALS BUITEN..... MET DE BLOEIENDE BOLLEN EN DE KOE IN DE WEI....KAN HET HOLLANDSER.....


6 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

word het rond een echte theepot gehaakt of hoe doe je het

Johanna zei

Gezellig is de thee klaar dan kom ik eraan want het nodigt uit.

Marja Visscher zei

Nou, je maakt er wel wat van hoor Annemieke. Je bent begint echt op een chauvenistische, Hollandse onderdaan te lijken. Hi, hi, het blijft je koekjes bij de thee toch wel bespaard. Nou ja, zeg een rood-wit-blauw-boterbies....klinkt goed!
Wens je een fijn en zonnig weekend!
Lieve groet, Marja

Roos zei

Wat een vaderlandsliefde haha....Die creatieve geest van jou staat ook nooit stil he! Kunnen we elkaar een handje geven....Annemieke ik vind het fantastisch wat je allemaal maakt, erg inspirerend. Een leuke avond gewenst!

Anoniem zei

wat een leuke creatieve uitvindingen heb jij steeds ik ben elke keer verbaasd wat jij weer die dag hebt verzonnnen.
die vlinders van gisteren vind ik ook erg leuk hoor.groetjes van maartje uit dirksland.

Liselot Creatief zei

Ik vind het jammer dat ik er met koninginnedag niet ben, maar nu kom ik al vast in de sfeer... Hoewel ik al die ommelmarkten in spanje toch echt zal moeten missen..

Liselot.