Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 6 april 2010

weer verder gehaakt.....


Ook met de Paasdagen heb ik nog wat zitten haken.
En ik vind het nog leuk geworden ook, en praktisch.....
Onbreekbaar servies..... het kop en schoteltje is klaar, de rest volgt nog.....

9 opmerkingen:

mama'ritha zei

Geef mij ook zo'n kop en schotel! Nooit meer scherven...

Miriam zei

Leuk om te doen hè! Ik vind dat je mooie kleuren genomen hebt, rood met oranje. (nu nog een wit met blauwe en je hebt een koninginnedagsetje)

Groetjes
Miriam

quilting Jeannet zei

Wat it er voor soort koffie of thee in die kopjes Annemieke??? het was leuk op de rommelmarkt he ? ik ben zo blij met mijn vaas, en we hadden nog een heel leuk glazen kipptje voor eitjes, voor 50 eurocent als dat geen consuminderen meer is....

groetjes, Jeannet

Roos zei

Ach wat heb je dat leuk gehaakt Annemieke, weer een complimentje waard hoor!
Ik ben jaloers op je dat je zo lekker hebt kunnen freubelen met Pasen. Ik moest werken maar nu......een HELE week vrij !!!!

Johanna zei

Gezellig zo`n kopje maar wat zit er in voor thee? Ik probeer een muts te breien op de machine, of het lukt?

Ingrid zei

Handig en leuk ;-)
Je crea krans is ook mooi !
Fijne dag , groetjes van Ingrid.

Guusje, zei

Wat een geweldig servies daar wil ik er ook wel een paar van want ik laat regelmatig iets vallen. Maar erg leuk geworden.

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Heeft één voordeel: het breekt niet! Moet je beslist patent op aanvragen. In tijden van een slecht huwelijk kan de partner er ook geen buil aan vallen. Hi, hi, dit gooi en smijtwerk is dan bestemd voor een 'watje'. En over consuminderen gesproken: leg dat theezakje maar weg...kopjes zijn automatisch altijd gevuld.
Fijne dag nog en lieve groet, Marja

Corina zei

Leuk haakwerk! Zo kan nog een keer een kop omgaan, laat geen koffievlekken achter!