Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 30 april 2010

SPECIALE TAS......


SPECIAAL VOOR KONINGINNEDAG HEB IK DEZE TAS GEMAAKT... EEN TAS VAN DE ACTION VOOR 1 EURO 50....
DOOR DE KLEUREN HELEMAAL GESCHIKT VOOR 30 APRIL.... HAAKSELS EROP GENAAID,OUD-HOLLANDS STOFJE GEBRUIKT, SETJE MINI KLOMPJES EN VAN EEN DOOSJE WILHELMINA-PEPERMUNT DE VOORKANT AFGEKNIPT EN OPGENAAID...IK BEN ERMEE NAAR DE VRIJMARKT GEGAAN EN HEB ER ALLERLEI LEUKE GEKOCHTE SPULLETJES IN GEDAAN....

9 opmerkingen:

mama'ritha zei

Wat een leuke tas is het zo! Complimentje. Echt een koninginnedagtas.

Fijne dag verder.

els zei

Hij is leuk!!!!!

Daniëlle zei

Je moet het toch maar zien!!!! helemaal geweldig! Mooi weekend verder, groeten, Daniélle

Stina zei

Da's superleuk gedaan en ben je nog geslaagd met je inkopen.Goed weekend Stina

Johanna zei

Ik meende al dat ik je zag lopen op de rommelmarkt. Grapje. Heb je een fijne dag gehad? groet uit Friesland.

Roos zei

Hahaha, jij weet ook overal wat van te maken hè Annemieke, ik vind dat geweldig van je....vooral blijven doen ! tot de volgende keer weer, groetjes en een prettig weekend gewenst!

Anoniem zei

hallo wat een leuk idee heb jij toch steeds de action winkel is hier toch niet in de buurt of weet jij er een dichtbij heb je op de vrijmarkt nog leuke spullen gezien? jammer van de regen,maar de tuin moest nodig een buitje hebben die is gewoon opgeknapt groetjes van maartje

Ingrid. zei

Je hebt vast veel leuke reacties gekregen ! Fijn weekeinde , groetjes van Ingrid.

Tineke zei

Wat een superidee Annemieke. En? Is het gelukt je tas te vullen met leuke spulletjes waar je weer nieuwe leuk dingen van kunt maken? Fijne zondag!