Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 23 april 2010

nostalgische geuren.....


Gisteren tijdens het oppassen gemaakt dit leuke geurzakje.....
van een oud rommelmarktlapje, mooie kwaliteit, wat band, knoopjes en lintje versierd.... het nostalgische meisjesplaatje heb ik op kaaslinnen uitgeprint en met een mooie siersteek van de naaimachine op vilt gestikt en dit weer op de voorkant van het zakje genaaid..... de achterkant sluit met een lintje....in het zakje heb ik zakjes KASTFRIS gedaan......

5 opmerkingen:

Johanna zei

Een stukje nostalgie is altijd mooi. Maar print je dat op een gewone printer.

Anoniem zei

Beste Annemieke
Zou je misschien een keer op je site willen uitleggen hoe je kan printen op stof?
Ik zou het graag ook eens doen.
Groeten, Thea.

Roos zei

Mooi geurzakje ! Veel plezier morgen in de keukenhof!

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Dat ziet er geweldig lief uit! Romantisch en heel mooi. Maar net als je andere lezers verbaas ik me over hoe jij op stop print. Dit vraagt om een uitleg hoor, zodat we allemaal er mee aan de slag kunnen...Volgens mij ben jij de Willy Wortel onder de creatieve. Kom maar op met je uitvinding.
Was trouwen bij Jeannet op visite en hoorde van haar dat Jorrit het zo enorm naar zijn zin heeft bij jou. Leuk dat je voor die kinderen zoveel kunt betekenen.
Fijn weekend en geniet er van hè!
Lieve groet, Marja

Francien zei

Zo Annemieke..heb je een beetje vergeten met een commentaartje te schrijven..vergeef me...maar je was ineens verdwenen bij mijn volgers en ik dacht dat je mijn blogs niet meer leuk vond...dat kan gebeuren en dan kom je vanzelf niet meer hier...nu sta je ineens weer bij mijn blogrol met een nieuw berichtje...raar hoor...maar dat gebeurd wel meer bij anderen ook heb ik me laten vertellen, vandaar dat ik weer bij je kom kijken en je leuke posts best wel gemist heb...
wat een leuk zakje is dit en dat lijkt me best moeilijk het plaatje op linnen te printen...maar bij jouw is het prachtig geworden...heel leuk en zal best lekker ruiken!!
groetjes Francien