Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 27 april 2010

Keukenhof....


Afgelopen zaterdag samen met Ron de Keukenhof bezocht..... de laatste keer was in 1997...
een prachtige dag natuurlijk maar dat vonden er meer, wat was het druk.... maar we hebben genoten...
Mooie dingen gezien, lekker gegeten en toen het echt heel druk werd gingen wij naar huis.....ik heb veel foto's gemaakt, vooral ook van creatieve dingen....

11 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Dat ziet er mooi uit. Moet bekennen er nog nooit geweest te zijn. Maar eigenlijk hoort dat wel hé, als Nederlander.

Irma zei

Heej Annemieke,

Dan was je vlak bij mij ik woon er dicht in de buurt en wat was het heerlijk weer he het was ook de corso dag heb je daar ook iets van gezien?
Je foto's zijn prachtig en wat heerlijk genieten he op de keukenhof.

Lieve groet Irma

Roos zei

Wat een mooie foto's, fijn dat je zo genoten hebt Zaterdag. Ook ik ben nooit in de keukenhof geweest, maar als ik zo jou foto's bekijk moet ik er toch maar eens heen gaan.

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Dit keer heb ik een speciale vraag en wellicht kun je mij hiermee van dienst zijn. Vroeger breidde mijn moeder altijd truien voor ons. Ze had daarvoor één patroon van Neveda. Ik denk dat ik dan spreek over 1961-1965, zoiets. Het was een eenvoudige trui, maar die zat heerlijk. Hij was uni-sex want mijn vader droeg dezelfde en ook mijn broers. Eigenlijk was het een simpel patroon een beetje wijde trui (ruim model, dus niet strak of getailleerd) ronde hals en raglanmouw en onderaan een boord evenals aan de mouwen. Mijn moeder heeft naarstig gezocht naar het patroon van Neveda, maar vreest dat het weg is omdat zij ooit een pot beits liet vallen in een kist waarin alle patronen lagen. Een gedeelte is daardoor verloren gegaan. Mijn moeder is slecht ter been en zou graag wat om handen hebben. Zij kon breien als de beste en nu ik graag die truien zou hebben, zie het al helemaal voor me, roze, licht geel, mint groen etc. wil zij ze graag voor me breien. Alleen dat patroon....
Heb jij nu toevallig een patroon zoals ik dat bedoel? Je zou me er erg gelukkig mee maken, om van mijn moeder nog maar te zwijgen. Zag pas van die mooie knotten bij Zeeman en zag me er in gedachte al in lopen. Ik hou niet van strakke truien, maar lekker van die blousende met een strak boord aan de onderkant.Zou jij eens tussen je patronen willen kijken. Misschien heb je het Neveda patroon uit die tijd wel, dat zou helemaal mooi zijn. Hoor graag even van je.
Fijne dag nog en lieve groet, Marja

Daniëlle zei

Prachtige foto's enne ... ben er ook nog nooit geweest, maar volgende week gaat het gebeuren en dan voorspellen ze niet direct van dat fantastische weer. We wachten het maar af, nietwaar? Mooie avond, groeten, Daniëlle

Miriam zei

Oh de Keukenhof...........nog nooit geweest en ieder jaar zeggen we tegen elkaar: goh, we moeten toch eens gaan. In ieder geval kan ik zo een beetje meegenieten.

Groetjes
Miriam

Johanna zei

Prachtig. Lijkt me zo mooi, ik ben er ook nog nooit geweest. Die kussens zijn ook mooi. Ik kan me voorstellen dat je genoten hebt.

THEA zei

Hoi Annemieke,

De keukenhof....Neerlands trots!!

En dat mag ook, daar mogen we best wel trots op zijn.

Ik ben er een paar keer geweest,heel erg mooi!!! Maar vind het iets waar je niet elk jaar naar toe hoeft!

En die printer moet dus wel een inkjetprinter zijn. Daar eb ik die vellen toen al voor gekocht. Maar helaas wij hebben toner. Mijn man werkt bij de bron (Xerox)Dus dan kun je moeilijk anders.En volgens mijn man is dat ook beter.
Helaas dus!!

Groetjes Thea

els zei

Hallo Annemieke, leuk dat je me wilt volgen, je had wel prachtig weer voor de keukenhof, wij hebben hele slechte ervaringen met de keukenhof, twee maal geweest en tweemaal een lekke band, ik denk dat het niet de juiste plaats is voor ons hi hi. Maar van je foto's kan ik ook genieten, fijne avond nog en groetjes van Els.

jente zei

Jullie hebben samen een mooie en gezellige dag gehad zo te lezen. Leuk dat je de foto's wilt delen. 'k Ben er nog nooit geweest, het is net wat te ver weg voor ons. Maar zo kan ik er toch een beetje van meegenieten. Groetjes Jessica

nellie zei

Da's grappig: diezelfde dag was ik daar ook samen met nog 6 weblogvriendinnen. Ik heb je niet gezien ;)
Later las ik dat er 53000 mensen waren die dag...