Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 8 maart 2010

aan de schoonmaak......


Het einde van de winter, de dagen worden langer,het voorjaar komt eraan..... dus is Annemieke lekker aan het schoonmaken gegaan....alles krijgt een extra beurt.. elke dag doe ik wat.. zo kom ik toch het huis rond.... ik handwerk natuurlijk gewoon verder, dit haakwerkje is klaar. Ik moet het alleen nog in elkaar naaien en in model brengen.....

4 opmerkingen:

Johanna zei

De schoonmaak doe ik niet meer, maar werk wel volgens een schema zodat alles wel een paar keer per jaar aan de beurt komt, en dat bevalt me prima.
wat gaat het worden dat haakwerkje? ik ben benieuwd vast iets voor de paasdagen.

mama'ritha zei

Succes met schoonmaken. Ik doe steeds een stukje. Wat ik doe, wil ik goed doe.

het lieveheersbeestje zei

Ik krijg meestal de kriebels als het weer mooi weer gaat worden. Maar afgelopen zondag heb ik het piepkleine slaapkamertje van de éénna jongste even flink aangepakt en een beetje veranderd. Al zijn gelamineerde zwemdiploma's aan de muur gespeld (één muur is bedekt met vloerbedekking) en zijn judo diploma's en kangoeroe wedstrijd certificaat (wiskunde wedstrijd, hebben ze ieder jaar vanaf groep 5, ook op de middelbare school).

Dat lamineren is echt een super oplossing voor al dit soort 'diploma's' hoor! Je kunt het ook weer losknippen en dan heb je weer gewoon een papiertje.

Nou Annemieke, lekker poetsen en veel gezellig handwerken toegewenst!

Groetjes mama Lieveheersbeestje.

Daniëlle zei

Niet te veel van die werkzame blogverhalen vertellen hoor, gaan de schoonmaakklieren hier ook kriebelen hihi! Maar die doen dat pas wanneer de zon gaat schijnen, jammer he, dan zou ik eigenlijk klaar willen zijn maar zo gaat het al jaaaaaaren hihi! Mooie avond nog! Groeten, Daniëlle