Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 19 maart 2010

boekenlegger van vilt....


Nieuw soort BOEKENlegger......
Als het maar GEEL en ORANJE is.....
Het is gemaakt van vilt naar een voorbeeld van de Drops Paaskalender, daar staat deze leuke grappige boekenlegger gehaakt... ik dacht gisteren aan het eind van een drukke dag ik maak het van vilt , ook mooi en snel klaar.... ik heb al een paar haakwerkjes op staan......Vandaar!

5 opmerkingen:

Miriam zei

Hartstikke leuk geworden. Ik heb het ook wel eens gedaan hoor, breien naar een naaipatroon, haken naar een naaipatroon en ooit ook genaaid naar een breipatroon.

Groetjes
Miriam

Johanna zei

Erg leuk Annemieke. Maar ook handig, ik gebruik zelf altijd 1 die onze zoon geborduurd heeft op de lagere school met zijn naam erop.

Corina zei

Hij ie reg leuk geworden, staat gezellig zo uit het boek stekend!
Fijn weekend!
Groetjes Corina

Daniëlle zei

Hihi, zijn teentjes wiebelen onder de rand vandaan! Leuk idee joh! Mooie dag, groeten, Daniëlle

Oma Nijn's Country Huis zei

leuke boekenlegger,heel apart,je kaarten zijn ook mooi hoor,ben ook kaarten aan het maken.groetjes oma nijn