Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 23 maart 2010

FLEURIGE KLEDINGHANGER


EEN HOUTEN KLEDINGHANGERTJE OMGETOVERD TOT EEN VROLIJK BLOEMENHANGERTJE..... MET ALLERLEI KLEURTJES WOL OMGEHAAKT EN VERSIERD MET EEN RANDJE BLOEMETJES, DE HARTJES VAN DE BLOEMETJES ZIJN KLEINE KNOOPJES. DE GROTE BLOEM MAAKT HET HELEMAAL AF.... STAAT HET GEZELLIG OF NIET???

9 opmerkingen:

Miriam zei

Wat ontzettend leuk! Gewoon zonde om ze te gebruiken.

Groetjes
Miriam

Roos zei

Je hebt je best weer gedaan Annemieke, en ik vind de hanger fan-tas-TISCH !!!

lut zei

Dit staat heel gezellig! Je krans is ook prachtig

mama'ritha zei

Mooi, zoiets maakte mijn man zijn oma ook altij maar dan zonder bloem.

Johanna zei

Erg gezellig zo`n kledinghanger. Leuk gedaan. Ik zag dat ik me niet niet eens aan gemeld had als volger, bij deze even gedaan want ik vind het altijd leuk om te zien wat een ander maakt, of doet.

marja visscher zei

Dag Annemieke,
Leuke dingen heb je weer gemaakt. Wil je nog even vertellen dat ik zo even op een hele leuke site heb gekeken www.metdehand.nl Daar staan allemaal leuke zelfgemaakte dingen op. je kunt er gratis op adverteren. Ik dacht misschien verkoop je wel eens iets, dan is dit wel een hele leuke site. Je moet er maar eens op kijken. Maar misschien ken je hem al.
Lieve groet, Marja

willy zei

Zulke gehaakte kleerhangers kan ik me nog herinneren van vroeger. Dat kapstokje is ook erg leuk.
Groetjes

Daniëlle zei

Wat een schatje, is alleen voor de sier hoor, mag niets overheen gehangen worden hihi! mooie dag, groeten, Daniëlle

Ingrid. zei

Fleurig zijn ze zeker !
Je blogs weer bij gelezen ; was wel nodig ;-)
Zonnige groet van Ingrid.