Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 16 maart 2010

consuminder-paastip.....


Gemaakt; een vrolijke Paashaas.
Van een fles afwasmiddel en twee gele huishoudwerkdoekjes.....versierd met wat lint en kraaltjes...en met een beetje handigheid heb je de haas ook staan op de tafel bij het paasontbijt met lekkere verse eitjes erin.....

7 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

wat je van een fles afwasmiddel en huishouddoekjes al niet kan maken vind het heel mooi en bijzonder origineel

kidskleding.nl zei

wat een super leuk idee
En ideaal om de kids te laten knutselen.
Heel veel plezier met al u leuks

gr helen en rosanne

mama'ritha zei

Slim idee,

Roos zei

Wat leuk, je hebt hem gemaakt! Je had hem een tijdje terug op je blog staan toch?
Jij bent echt creatief hoor, je doet de naam van je blog eer aan!

marja visscher zei

Ik blijf hem heel leuk vinden. Vroeg me af of die mevrouw uit Numansdorp nog gebeld heeft, omdat ze iets wilde weten. Die was namelijk bezig om hem na te maken.
Lieve groet, Marja

Erna zei

Wat een leuk idee. Groetjes, Erna

Roos zei

Hey Annemieke, hier ben ik nog een keer, mijn moeder heeft geen blog, maar doordat ik een blog begonnen ben is ze een ontzettende fan geworden van de creatieve blogs. Er ging een wereld voor haar open. Ondanks dat mijn moeder niet zo goed uit de weg kan met haar hand(vanwege een hersentumor, al bijna 40 jr. geleden weggehaald hoor)is ze zelf ook weer enthousiast geworden watbetrefd handwerken. Ze is een hele mooie sjaal aan het maken nu van allemaal kleine gehaakte vierkantjes. Zodra die klaar is plaats ik natuurlijk een foto op mijn blog.

Ze word komende zomer 75 jr. maar staat nog midden in het leven, ze gaat vaak op reis, dagjes uit, ze fiets heel veel, en heeft zelfs een computer en dat gaat haar onvoorstelbaar goed af. Zo nu weet je een beetje hoe het zit met mijn moeder.
Fijne avond nog, groetjes Roos