Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 29 maart 2010

Kom in de Kas


Kom in de Kas, dat is hier tegen geen dovemansoren gezegd.......in een malende molen geweest,in een komkommer- en tomatenkas,bij een Paardenpension....nou de foto zegt eigenlijk genoeg over deze heerlijke dag......

5 opmerkingen:

Roos zei

Je hebt je weekend leuk besteed zie ik wel aan de mooie foto's.
Ik vind je consuminder stukje, in het gehaakte vaasje een erg goed idee!

quilting Jeannet zei

Je hebt een leuke dag gehad zaterdag, wij hadden een ietsje andere ervaring......je hoort het wel van Jorrit, niet helemaal leuk meer aan de Kloosterweg, misschien waren we op de verkeerde plaats....het was gewoon levensgevaarlijk op de weg daar!zo ongelofelijk druk. Heb je al op mijn blog gekeken Annemieke, daar staat een link naar een Mevr. die quilts maakt vanuit de bijbel, jij vind het vast de moeite waard om er kennis van te nemen.Ik ga mijn viooltjes poten, regen voorspeld, en de zon schijnt zomaar.

groetjes, Jeannet

GRANNY'S HOUSE zei

Gezellig zo'n dagje.

Groetjes
Ines

Johanna zei

Het ziet er gezellig uit, mijn schoonzus en zwager waren ook geweest, vonden alles veel te duur, hoorde ik.

Mama Monique zei

Zo te zien hebben we elkaar gemist ;o)
Was een mooie dag om alle kassen te bezoeken. Ook nog uit de tomatenkas gratis groentenplantjes mee naar huis genomen?