Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 26 maart 2010

gehaakte kikker.....Overal kikkertjes bij Annemieke....
Binnen en buiten, in de tuin en zelfs op de fietsbel...
Het blijkt dus wel dat niet alle 7 kikkertjes in de sloot zitten.... Ik heb deze gehaakt van een restje wol van de rommelmarkt, wat daar juist in deze kleur lag toen ik die kikker wilde gaan haken.......

7 opmerkingen:

mama'ritha zei

Echt een kikker kleur!

Roos zei

Wat is dat een leukerd zeg ! heb je mooi gehaakt fijn weekend alvast, groetjes roos

jente zei

Wat leuk die kikker! Ik heb net eens flink bijgelezen en gekeken, wat maak je toch ontzettend veel dingen. Ziet er gezellig uit!
Alvast een fijn weekend, groetjes Jente

Johanna zei

Annemieke hou je nou nooit rust, je gaat maar door en het ziet er allemaal leuk uit.

quilting Jeannet zei

Hij is weer hartstikke leuk Annemieke, ik denk bij jou wel eens......waar laat je nou al die dingen die je maakt ? dat denk ik soms bij mezelf ook hoor.....Ga je morgen ook nog naar de "kom in de Kas "?

Groetjes, Jeannet

Miriam zei

Leuk! Doet me aan Kermit de Kikker denken, die zit op dezelfde manier.

Groetjes
Miriam

patchworkwilma zei

Wat een schatje van een kikker!

groetjes, Wilma B.