Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 25 maart 2010

AFGEDANKTE VRIENDINNEN....

MET DIT HEERLIJKE VOORJAARSWEER DE TUINKUSSENS GEPAKT EN BUITEN IN HET ZONNETJE OP HET TERRAS GA IK AF EN TOE EEN POOSJE HAKEN....DE VILTCREATIES HAD IK AL EENS GEMAAKT, MAAR NU STAAN ZE WEER VROLIJK OP TAFEL......
NOG EEN FOTOSCRAP GEMAAKT VAN MIJN GEBREIDE TRUIEN VAN AFGELOPEN WINTER....
EN GISTEREN NOG EEN STEL VRIENDINNEN GEKOCHT OP DE ROMMELMARKT, HAD IK NIET VERWACHT ,MAAR ZE LAGEN ER TOCH MAAR MOOI, AFGEDANKT DOOR DE ÉÉN, BINNENGEHAALD DOOR EEN ANDER.... ZO WERKT DAT.....6 opmerkingen:

THEA zei

Hihihi........toen ik je titel zag, dacht ik dat je je vriendinnen aan de straat gezet had!!!

Valt gelukkig weer mee!!

Fijn weekend, groetjes van Thea

Johanna zei

Wat een prachtige paashaas, en wat de vriendinnen betreft zo gaat het hier ook met de bladen. Voor mij zijn ze nieuw al staat er dan weleens iets in dat je al gehoord hebt.
Laat de pasen maar komen.

crealientje zei

leuke dingen heb je de laatste tijd weer gemaakt. en wat betreft de bladen, ze blijven toch leuk!

mama'ritha zei

Ik dachtcdat je aan het ontvrienden was...

jorrit zei

hallo anemieke de truien zijn erg mooi. en vandaag was het zo lekker dat we buiten konden eten. ik vind het leuk want dan kan ik weer cschommelen. groetjes van jorrit.

maartje zei

hallo annemieke ik wist niet dat je vriendinnen kon kopen op een rommelmarkt is het dit a.s.weekend ook rommelmarkt in tinte want daar is vaak ook veel te halen voor ons
ik heb er wel eens twee fietstassen vol met breimachine wol gehaald voor een paar euro dat is nog steeds niet op.groetjes uit dirksland van maartje.