Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 4 maart 2010

leuk haakwerkje.....


DE BLOEMETJES BUITEN ZETTEN, NOU IK ZET ZE JUIST BINNEN.... DIT GRAPPIGE VAASJE KOCHT IK PAS IN DE SNUFFELLOODS, NOG IN HET DOOSJE.....DAAR HOORT NATUURLIJK EEN BLOEMETJE IN..... DIE HEB IK DUS ZELF MAAR GEHAAKT, MET WOL DIE IK BIJ ZEEMAN HEB GEKOCHT...VOOR ELK VAASJE HEB IK EEN BLOEMETJE GEMAAKT, VERSIERD MET EEN KNOOPJE EN BLAADJES VAN VILT

6 opmerkingen:

mama'ritha zei

Wat lief! En een fleurig idee.

Roos zei

Heb je weer mooi gedaan Annemieke, lekker is dat hé om van die freubels te maken waarbij je direct resultaat ziet omdat ze niet zoveel tijd in beslag nemen....
Staat ook mooi op je petrolium-stelletje( weet niet of ik petrolium goed schrijf?).Mijn moeder heeft er precies zo één, en is nog veel gebruikt geweest. Hij stond in de schuur met bijv. draadjesvlees, op een laag pitje heerlijk te pruttelen. Is het stelletje bij jou ook nog in gebruik?

marja visscher zei

Dag Annemieke,
Kreeg gisteren al een berichtje van mevrouw Speelman (hadden hier vroeger een bakkerij) die jouw Leep de Paashaas aan het maken was. Ze vroeg me om je telefoonnummer dat heb ik maar gegeven in de veronderstelling dat je dat wel goed vond. Het overviel me een beetje, als je dat niet wil moet je het maar even laten weten, hoor! Verder vroeg ik me af of jij het nummer nu al hebt ontvangen. Wij versturen het pers Selekt Mail, maar die doen dat blijkbaar buiten de Hoeksche Waard over aan DHL. Dat duur dus veel langer en soms krijg ik een klacht dat het helemaal niet is bezorgd. Wanneer je hem in het weekend niet hebt, zou je het dan even willen laten weten, want dan stuur ik hem per TNT. We doen het per SelektMail omdat dit veel goedkoper is, zker die grote partijen die wij voor de abonnees verzenden. Hoor wel van je!
Fijne dag nog en lieve groet, Marja

Daniëlle zei

Leuk geworden! En ze gaan niet hangen hihi! Mooie avond! Groeten, Daniëlle

Ingrid. zei

Ziet er idd uit als een leuk werkje !
Goed weekeinde , groetjes van Ingrid.

willy zei

Wat staat dat weer fleurig en je lampekapje heb je ook mooi opgepimpt.
Leuk dat Herman zo af en toe weer ergens opduikt. Hij ziet er smakelijk uit.
Gefeleiciteerd met je awards.
Fijn weekend