Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 30 juli 2010

BEETJE ZIELIG....

IK HEB ZOJUIST MIJN KONIJNTJE BEGRAVEN....
GISTERMIDDAG BEN IK NAAR DE DIERENARTS GEGAAN EN DIE HEEFT MIJN KONIJNTJE HELEMAAL ONDERZOCHT, HAAR CONCLUSIE WAS DAT HET ERG ZIEK WAS .... HET BESTE ZOU ZIJN" IN TE LATEN SLAPEN.".. IK HEB HET DIERTJE 7 JAAR VERZORGD... IK VIND HET TOCH LEEG EN VERDRIETIG NOU...
VORIG JAAR NOG 2 KONIJNTJES EN NU ZIJN DE HOKJES LEEG EN GAAN WEG....IK MOCHT HET MEENEMEN EN HEB HET IN ONZE GROTE TUIN BEGRAVEN...
GROETJES ANNEMIEKE

10 opmerkingen:

Riny zei

We weten hoe dat voelt Annemieke.
Onze "mini" was 12 jaar, we waren hier allemaal van slag toen we ons konijntje moesten laten inslapen. Veel sterkte hoor.
groetjes Riny

Roos zei

Ja Annemieke je gaat toch hechten aan zo'n beestje, zeker als je hem zoveel jaar verzorgd hebt.
En dat heb je goed gedaan, want een hele leeftijd hoor voor een konijntje.
Sterkte ermee!

Johanna zei

Dat gevoel ken ik ook, maar dan van de hond. Het is zo akelig stil als je huisdier er niet meer is, het slijt op den duur. Veel sterkte.

GRANNY'S HOUSE zei

Ook ik ken het gevoel, sterkte Annemieke.

Groetjes
Ines

Miriam zei

Ach wat verdrietig. Ik weet hoe het is een geliefd (huis)dier in te moeten laten slapen. Sterkte met het verlies van nu, en het gemis straks.

Miriam

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Ja, dat zijn de nare kanten van het houden en liefhebben van dieren. Ik heb vaak dieren vanuit de opvang en telkens als er weer eentje doodgaat of die ik moet laten inslapen geeft dat weer verdriet. De enige rust die ik er altijd van heb, is dat ik er van overtuigd ben dat ik ze een goed leven heb gegeven. Onze tuin is een kleine begraafplaats van alles was door de jaren heen is gaan hemelen. Alleen de honden en poezen heb ik laten cremeren, maar zelfs de geiten gingen naar het dierencrematorium. Sterkte hoor! Want dat gemis gaat nog wel een week of wat duren.
Fijn weekend en lieve groet, Marja

mama'ritha zei

Jammer zeg! Het geeft toch echt een lege plek!

Irma zei

ohhhh Annemiek dat is zeker verdrietig ook wij hebben ons konijntje een paar weekjes geleden moeten begraven snik ik heb er echt verdriet van en zeven jaar is niet niks, ons beestje was 8 jaar en zooo lief ja we missen hem, sterkte Annemiek, liefs Irma

Irma zei

ohhhh Annemiek dat is zeker verdrietig ook wij hebben ons konijntje een paar weekjes geleden moeten begraven snik ik heb er echt verdriet van en zeven jaar is niet niks, ons beestje was 8 jaar en zooo lief ja we missen hem, sterkte Annemiek, liefs Irma

els zei

Het is altijd weer moeilijk om afscheid te moeten nemen van een huisdier dat je jaren om je heen hebt gehad en dat kunnen er heel wat zijn in een mensenleven. Sterkte Annemiek, groetjes van Els.