Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 16 juli 2010

een pasmodel.....


Er komt al een beetje model in de trouwjurk van Barbie.
Het is wel een gepriegel, dat lijfje vooral, kleine pandjes en
gladde stof...maar het past perfekt en de rest die komt nog....vandaag alleen niet meer, want de taken in het huishouden roepen ook.Ik heb zojuist mijn andere gordijnen te voorschijn gehaald, en ga de woonkamer een beetje veranderen. Met oude meuk!!
MAG IK EEN IEDER FIJNE DAGEN TOEWENSEN EN ALLEMAAL BEDANKT VOOR HET KIJKEN EN LEZEN VAN MIJN BLOG.....

10 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

zulke kleine jurkjes is echt wel prutsen maar jou lukt het echt

Anoniem zei

Wat is ze mooi......en wie mag de bruidegom dan wel zijn.....

werk ze ! Groetjes,Jeannet

mama'ritha zei

Mooi, die trouwjurk. Ik wel een heel gepriegel volgens mij. Is het gelukt met je woonkamer?

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Je zult wel denken, het is bijna een schande hoe weinig ik de laatste tijd langs ben geweest. Maar ik heb het vanmorgen even allemaal ingehaald. Was volgens mij afgehaakt in jouw vakantie en het daarna behoorlijk druk gehad, dus één troost je bent niet de enige waar ik schromelijk verstek liet gaan. Maar de schade is ingehaald. Ik heb begrepen dat je een ontzettend leuke vakantie hebt gehad. Inmiddels hebben je handen ook weer niet stil in je schoot gelegen. Tsjonge wat een ijver leg jij toch aan de dag! Wil je trouwens ook nog even zeggen dat mijn moeder de eerste trui bijna af heeft. Ik heb hem al gepast en nu moet alleen het boord er nog op. Een heerlijke trui! Ik had zowel roze wol als lichtgeel gekocht. van de week toevallig op het Zuidplein geweest en er alvast maar twee leuke blouses bijgekocht die ik er onder wil dragen. De trui zat nu nog in elkaar geregen om te passen en nu wilde ze kijken of ze hem in elkaar gaat haken of naaien. Zelf geen verstand van, maar haken is volgens haar waarschijnlijk mooier. Dus je ziet, door het sturen van het patroon zijn haar nijvere handen ook weer aan het werk!
Wens je een fijn weekend! Lieve groet, Marja

Daniëlle zei

Wel een heel geduldig pasmodel hihi! Ze blijft zo mooi staan! Gewoon verder priegelen, wordt heel erg leuk joh1 Mooie dag verder, groeten, Daniëlle

lut zei

De trouwjurk is nu al prachtig!
Ik kan me voorstellen dat dit heel fijn werk is. Fijn weekend!

Corrie zei

Heerlijk werkje die kleine kleertjes maken en daar wordt degene die ermee mag spelen heel blij van.
Het ziet er heerlijk zomers uit op je weblog met het rood van de aardbeien en alle bloemen.

Fadas de Luz zei

Adorei seu blog. É muito colorido e criativo. Parabéns.

jorrit zei

hallom anemieke mooi hoor die jurk voor de barbie groetjes van jorrit

Johanna zei

Leuk werk is dat, vroeger maakte ik ook eens een gebreide trouwjurk voor de barbie maar die was nog niet klaar en toen moest ik op bed van mijn moeder. Stiekum nam ik de boel mee op bed en zat s'nachts om half 4 nog de laatste kraaltjes er op te naaien. Het was n.l een jurk met heel veel kleine kraaltjes.