Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

vrijdag 9 juli 2010

Vakantie fotoboek

Na de vakantie zitten we met al die foto's die gemaakt zijn.En ik vind het altijd wel leuk om een mooi aandenken te hebben. Niet alleen op de computer te bekijken maar ook in een album.Nou die heb ik dit jaar zelf gemaakt. Stevige vellen karton, aan beide zijden een andere kleur, dubbel gevouwen. En dan maar knippen, plakken en versieren.In de midden van het album heb ik een mooi lint gestrikt om het bij elkaar te houden.
De kaft van het album heb ik zo maar verzonnen.Op het park werd in de vakantie een workshop gegeven over wol- vilten.Nou dat is me toch leuk! Ik heb er bomen in verwerkt ter herinnering aan onze vakantie in het Beierse Woud, met zijn vele bomen.Van restjes vilt die ik nog had bloemetjes gemaakt en vogeltjes uitgeknipt die vliegen af en aan...
De foto's heb ik zelf uitgeprint, in allerlei maten. Met grappige teksten erbij is het een mooi geheel geworden.En het heeft me helemaal niets gekost, alles had ik in huis..... Alleen was het wel aardig wat werk!!!
DE ZOMER IS VOLOP IN HET LAND, WE KUNNEN ERVAN GENIETEN.
EN WIE ER NIET ZO TEGEN KAN BINNEN IS HET OOK LEKKER TOEVEN.....
ONTVANG ALLEMAAL EEN VRIENDELIJKE BLOEMENGROET.....
4 opmerkingen:

Johanna zei

Dat is leuk met dat vilt heb je weleens op de site van Betz White gezien? Diemaakt ook zulke mooie dingen. Ook wel met vilt.
Je kan zien aan de kleding dat het niet warm was daar ginds.
Wat een mooie afrikaantjes zeg. En niet lachen om mij, boven is het nu ook te warm om te breien. Ik deed af en toe even een stukje.

Miriam zei

Wat een ontzettend leuk vakantie foto album heb je gemaakt zeg! En de blommetjes staan er ook goed bij.

Groetjes
Miriam

mama'ritha zei

Leuk om het zo helemaal zelf te doen. Idd, zal het een heel werk zijn!

Mooi, die bloemen daar.

quilting Jeannet zei

Leuk Annemieke, ik heb het vroeger ook veel gedaan, wolvilten, nu nog zakken met geverfde lontwol staan, voor ooit......hoewel het wel een leuk klusje zou zijn voor buiten nu met die warmte, wat zal jij genieten van je zwembad, héérlijk!

groetjes, Jeannet