Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 22 juli 2010

VOLKSTUIN-BEZOEK

Vandaag een bezoekje gebracht aan mijn lieve ouders.....
Lekker buiten koffie gedronken en gegeten. Wat is het toch fijn als je moeder nog eens voor je kookt.Ik ga steeds meer beseffen dat de jaren gaan tellen en dat dit kostbare uurtjes worden. Vroeger was alles zo gewoon en vanzelfsprekend... Nu zie ik dat anders.Mijn vader heeft een grote volkstuin en daar ben ik samen met hem heengeweest.... alles vers meegekregen; wortels, bietjes, sla, aardappelen, kersen, uien.....deze foto vind ik zo mooi!!!!
Ik wens iedereen nog een fijne dag, het regent hier nu heerlijk. Wat fijn voor de tuin, die zoooo droog is.... A N N E M I E K E

9 opmerkingen:

els zei

Wat heerlijk dat je nog zo van je ouders kunt genieten en dat je vader nog zo fief is en zo'n mooie groente tuin heeft en kan onderhouden en jullie lekker smullen van al die verse groenten.
Fijne dag nog( het heeft hier net geplenst, heerlijk)groetjes van Els.

quilting Jeannet zei

Ja Annemieke, die foto mag je zeker wel koesteren, prachtig, en heerlijk als je nog zulke fieve ouders hebt. Wij zaten net in die plensbui van Oostvoorne naar Rockanje, we waren niet ene beetje nat......wat heeft J gemoppert....Brrrrr

groetjes, jeannet

Johanna zei

Geniet er van nu ze er nog zijn, het zijn inderdaad kostbare momenten. Mijn vader is er al 15 jaar niet meer, hij had ook een volkstuin en genoot daar erg van, de laatste keer viel hij bovenop een emmer en kneusde zijn ribben. Mijn moeder is ook al 11 jaar geleden overleden, ze werden beide maar 76 jaar.
Wat zien die kersen er ook heerlijk uit, hier zijn ze weg voordat ze rood zijn. Allemaal spreeuwen. Fijne dag nog.

Roos zei

Inderdaad mooie foto's en wat ziet je vader er nog jong uit, en wat knap dat hij nog zo'n grote volkstuin kan bijhouden zelf.
Ook je etiketjes hier beneden heb je leuk gemaakt!

Daniëlle zei

Koesteren joh die kostbare uurtjes! Schitterende foto! Het heeft hier vanmiddag maar een pietsie geregend, onder de bomen bleef het zelfs droog! Mooie avond verder, liefs, Daniëlle

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Ja, die momenten zijn onbetaalbaar. Je hebt gelijk vroger dacht je daar niet bij na. je ouders waren je ouders en die zorgde voor je. Punt. Mijn vader is maar 49 jaar geworden en mijn moeder is nu langer weduwe dan dat ze getrouwd was. Dan is het een rijk bezit wanneer je ze alle twee nog hebt. Ik kom uit een gezin van vijf kinderen en net toen wij allemaal ons plekje hadden gevonden stierf mijn vader aan een hersentumor. Ik heb vaak gedacht dat juist toen hun tijd gekomen was om samen leuke dingen te doen. Gelukkig heeft mijn moeder een sterk karakter, want een paar jaar voor mijn vader stierf, kreeg een zusje van mij een dodelijk ongeluk ze werd maar elf jaar. Mijn moeder haalde na de dood van mijn vader allerlei examens op muziekgebied en werd muziekdocente aan de muziekschool in de Hoeksche Waard en in Krimpen aan de IJssel en zo verzette zij haar zinnen. Heb daar altijd veel bewondering voor gehad.
Trouwens wel lekker al die verse groente en die kersen zien er fantastisch uit! Bij ons is een enkele druppel gevallen, mag geen naam hebben. Dis vanavond maar weer de sproeier gehanteerd. Vooral de hortensia's kunnen er zo triest bij hangen. Hi, hi, heb inmiddels mijn eerste trui (roze) klaarliggen voor als het weer omslaat. Moeders is niet te stuiten, is nu aan de gele bezig. Goe, hè?!
Lieve groet, Marja

Carla zei

Wat een heerlijk warm verhaal zoals je het beschrijft Annemieke.
Ik begrijp als geen ander wat je bedoelt met de kostbare momenten die in het verleden zo normaal leken....
Heerlijk al dat lekkers van de tuin, geniet er maar dubbel van.
Groetjes Carla.

het lieveheersbeestje zei

Ja Annemieke, ik heb dat soms ook..het leven is zomaar voorbij denk ik dan. En daar kan ik zo verdrietig van worden... We moeten echt van iedere seconden genieten hoor!
Groetjes mama lieveheersbeestje.

THEA zei

Idd Annemieke, je boft dat je nog allebei je ouders hebt.

Geniet er maar heel veel van, nu kan het nog!

De tijd gaat zo snel,te snel vaak.

Mooie collage's heb je gemaakt!!

Groetjes Thea