Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 26 juli 2010

VOORTENTEN OPZETTEN...


HET VAKANTIE-ONDERKOMEN STAAT...AAN HET VEERSE MEER...ZOONLIEF KAN VAKANTIE GAAN HOUDEN , EN LEKKER GAAN VAREN MET ZIJN ZELFGEBOUWDE SLOEP ....MANLIEF HEEFT GEHOLPEN VOOR TWEE GEZINNEN ALLES OP TE ZETTEN...WE KWAMEN HELEMAAL GEBRUIND TERUG...WE ZIJN OOK NOG UITGENODIGD EEN PAAR DAGEN TE KOMEN.... DAT WORDT DUS GEZELLIG VAREN OP HET VEERSE MEER....
G R O E T J E S A N N E M I E K E

4 opmerkingen:

Johanna zei

Heerlijk als het weer een beetje gunstig is. Hier heeft het net even geregend.
Mooie grote caravan. Wij hebben een hele kleine, maar zijn er gelukkig mee. Als je maar kunt slapen en koken, en als het mooi weer is lekker buiten kunt zijn.

Daniƫlle zei

Dat staat er mooi strak bij! Wens ze maar een mooie vakantie van mij! En jullie dus ook hihi! Mooie avond verder, groeten, Daniƫlle

Anoniem zei

..ben je niet zeeziek hihi? Ziet er heel mooi uit allemaal! fijne vakantie! gr.Margriet

THEA zei

Vakantie aan en op het water, heerlijk!! Vooral als het weer meewerkt!

En als je buiten bezig bent, krijg je vanzelf een kleurtje!!

Geniet nog van de vakantietijd!

Hier in Limburg hebben de scholen het afgelopen weekend ook vakantie gekregen.Dus hou ik ook weer vakantie, leuk is dat!!

Groetjes Thea