Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

zaterdag 31 juli 2010

logeren bij oma.....

Op de valreep van deze maand gisteren nog lekker gezwommen, samen met kleindochter Sophie..... Ze kwam een nachtje logeren. 's Avonds om negen uur gingen opa en oma nog fietsen door de duinen. Het wordt dan al een klein beetje schemerig , zeker in het bos en de duinen, en dan komen de reetjes te voorschijn. We hebben er 4 gezien. Eén liep gewoon langs de kant van de weg, als een hond, en stak vlak voor ons de weg over. Mooi toch!
Vandaag heel ander weer. Dus kan het zwembad even dicht blijven. Maar dan gaan we andere dingen doen. Met elkaar naar "oude"oma in het verzorgingstehuis, spelletjes doen...... en vanavond komen mijn lieve ouders gezellig eten, pannenkoekjes bakken op de plaat.....
Ontvang allemaal de hartelijke groetjes van Crea Annemieke

5 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Dat is genieten. Fijn hoor, na een verdrietige dag, zo las ik in je vorige logje.

Marja Visscher zei

Na regen komt zonneschijn. En kleindochter Sophie geniet, dat is op de foto's wel te zien. Spannend om door het bos te fietsen en reeën te spotten. Toen wij nog in Ooostvoorne woonde gingen we altijd naar een speciaal plekje in de duinen. Stil tegen een boom aanzitten en wachten. Elke avond kwamen ze daar blijkbaar bijelkaar eerst 4 en langzaam groeide het dan aan tot een stuk of 12. Na daar wat gegrazen te hebben, trokken ze verder. Vaak was het dan al aan het schemeren, dan gingen wij vervolgen naar de Meidoorn om er koffie te drinken. Heb daar wel goede hernneringen aan!
Fijn weekend verder en lieve groet, Marja

mama'ritha zei

Wat een mooie foto's weer.

Roos zei

Hoi Annemieke, Leuke foto,s hoor.
Ik heb het idee dat jij een echte levensgenietster bent....ik zou zeggen:ga zo door!

THEA zei

Hoi Annemieke,

Gezellig zo samen met je kleindochter!Toevallig hadden wij zaterdagavond ook een kleinkind te logeren. Maar zwemmen is er hier niet bij,het weer is niet zo mooi meer bij ons!
Geniet er maar van,is een heerlijke tijd, niet?? Die zomer!

Groetjes van Thea