Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

woensdag 21 juli 2010

etiketjes maken...

Gisteren heb ik wat etiketten op de computer gemaakt...met Word.
En ik moet zeggen ze zijn best aardig gelukt....
Ik geef nogal eens zelfgemaakte cadeautjes weg en dan vind ik zo'n etiketje met mijn naam erop leuk staan....Dit kleine presentje is een beplakt doosje met gehaakte bloemetjes erop....wat bonbons erin en klaar!!!
groetjes A N N E M I E K E

6 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Mmmmmmmm lekker cadeautje ;-))

Groetjes
Ines

quilting Jeannet zei

Ohhh, Annemieke, dat mag je mij een keer uitleggen hoe je dat doet, erg leuk! hou je je nogal ontdooid in je lekkere zwembad! wij hebben er ook één hoor, passen Jorrit en ik net, net samen naast ekaar in, moeten we wel stil zitten,hahaha, maar wel heerlijk gisteren.

groetjes, jeannet

Miriam zei

Leuk idee! Ik heb stickers (voor de kerstpost enzo) maar nooit bedacht dat ik daar ook cadeaulabelstickers enzo van kan maken.

Groetjes
Miriam

Johanna zei

Erg leuk, dat moet ik ook nog maar eens gaan proberen. Geeft ook zo leuk weg, net dat beetje meer.

Francien zei

Hallo Annemieke...ik hoop dat het me weer lukt een berichtje te plaatsen...ik blijf het proberen..wat een leuk cadeautje heb je gemaakt en die labeltjes zijn leuk eraan...geeft het iets persoonlijks....en je grannys haakwerkjes zijn mooi zeg...leuke kleurtjes...lijkt wel of iedereen er weer aan "verslaafd"is...je ziet ze weer veel op de blogs...en het is ook leuk om te maken...ben er ook aan bezig...
Nou ja...kijken of het lukt deze keer om mijn reactie te plaatsen...mijn zoon heeft een paar instellingen verandert...ik ben ook wel steeds bij je aan het kijken hoor...aar iedereen vind het leuk om reacties te krijgen toch?!...dus vandaar ...groetjes Francien.

Ingrid. zei

Leuke persoonlijke noot aan je cadeautjes !
Fijne avond , groetjes van Ingrid.