Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

donderdag 8 juli 2010

na het werk lekker zwemmen....

Na een morgen van hard werken is het voor mij niet zo moeilijk om te bedenken wat ik vanmiddag eens zal gaan doen.
Het gezin van mijn oppaskind is gisteren vertrokken naar Turkije en ik heb dus het huis vanochtend lekker aan kant gemaakt.
Toen ik thuis kwam ging ik gewoon verder met werken maar dan in de tuin...nog wat leuke hoekjes maken , plantjes water geven....
Dan kom ik achter in de tuin en op het terras en dan zie ik dit......heerlijk toch en dan heel de middag helemaal alleen.....
Dan pak ik mijn haakwerk en zo gaat de middag voorbij....

3 opmerkingen:

Johanna zei

Heerlijk even zwemmen. Het ziet er erg gezellig uit. Hier regent het net een beetje maar het is de moeite niet. Lekker handwerken ik wou alleen zo graag 2 paar handen en 2 dagen in 1. Kom altijd tijd tekort. Ik ben de trui aan het inelkaar zetten. Zal zometeen een foto maken en hem op mijn blog zetten als het wil lukken.

lut zei

't Lijkt me heerlijk om zo'n mooi zwembad te hebben. Je granny plaid is ook leuk. Fijn weekend!

mama'ritha zei

Mooi zwembad. Leuk met die schutting erom heen. Wat is dat heerlijk hè, even afkoelen.