Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 27 juli 2010

ingemaakt.....


Gisteren ben ik druk in de weer geweest met groenten inmaken...potten uitkoken, groenten schoonmaken en koken.... ik had 10 potten vol...alles uit vaders tuin...ik hoop dat het net zo lekker zal smaken als het eruit ziet...
nu ben ik weer kasten aan het opruimen, ook al zo.n heerlijk werkje...vooral als het gedaan is....
g r o e t j e s
A n n e m i e k e

3 opmerkingen:

Johanna zei

Zo jij kan weer een tijdje vooruit. Altijd handig om wat op voorraad te hebben, wat ik me afvraag, zijn bonen uit een pot lekkerder dan ingevroren bonen, die vind ik altijd wat slapjes.
En kasten opruimen moet ik ook weer eens gaan doen. Ik ben met een vestje aan het breien voor de kleine van de buren, of het wat wordt?

Roos zei

Mijn ouders hadden vroeger ook een volkstuin, kan me herinneren dat er heel veel tijd in ging zitten.En dan na het oogsten alles schoonmaken,blanceren en in vriezen.
Daarintegen hadden we de hele winter verse groenten.
Ook jam en gelei maakte mijn ouders zelf, gebruikte mijn ma voor op de taarten die ze bakte.
Leuk dat ik door jou potjes met groenten daar nu aan denk.
Succes met het schoonmaken van je kastjes!

Daniëlle zei

Fijn he dt het niet zo warm meer is, kun je zulke dingen weer doen!
Ziet er smakelijk uit hoor! Mooie avond verder, groeten, Daniëlle