Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

maandag 5 juli 2010

OPPAS-OCHTEND

VANDAAG EEN POOSJE OPGEPAST OP DEZE MEISJES....
ZE ZIJN NIET MEER ZO KLEIN MAAR OM EEN HELE DAG ALLEEN TE ZIJN NET NIET GROOT GENOEG...IK MOEDER AL 8 JAAR OVER ZE.....
EERST MAAR EENS LEKKER UIT LATEN SLAPEN EN DAN DE VRAAG "WAT ZULLEN WE GAAN DOEN VANDAAG"? IK GA MEE NAAR JULLIE PAARD.....
EN ZO HEBBEN WE ELKAAR OP DE FOTO GEZET BIJ DE MANEGE.....NU BEN IK THUIS DE BOEL AAN HET OPRUIMEN, DE TUIN VERZORGEN... WAT IS HET MOOI , VEEL ORANJE AFRIKAANTJES.KOMT NET ZO UIT, WANT IK BEN HELEMAAL GEEN VOETBALFAN......NOG EEN GEZELLIGE DAG, ANNEMIEKE2 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lekker stel Annemieke, gezellig moederen, ik doe het ook nog bijna dagelijks.

Groetjes
Ines

Johanna zei

Leuk is dat en dat meisje op die leeftijd altijd zo paardeliefhebber zijn. Mijn buurmeisje is ook van die leeftijd en heeft ook een paard, wat eigenlijkvan haar broertje was maar zij rijdt er altijd op. Heeft ook altijd vlechtjes in de manen.