Mijn foto
Ik ben Annemieke ,60 jaar,getrouwd met Ron en moeder van drie kinderen en oma.Ik ben van jongsaf aan al bezig met creatieve dingen.Handwerken is mijn grote hobby.Breien, haken, naaien,borduren ik doe het allemaal heel graag. Maar ook kaarten maken en fotograferen is aan mij wel besteed.Bij het fotograferen maak ik ook scraps voor in mijn familie album.Ik ben op rommelmarktjes altijd opzoek naar bruikbare spulletjes voor mijn hobbies.Daarom is mijn huis heel vol, het is net een klein museum.

google vertaal

dinsdag 28 december 2010

twee paarden-quiltjes....

Gisteren dus achter de naaimachine gezeten en toen rolde er dit onder vandaan...
Een leuk paardenquiltje, ja eigenlijk heb ik er twee gemaakt.....het zit namelijk zo..... De twee dametjes , mijn oppaskids, zijn afgelopen week verhuisd naar een huisje in de duinen...heel pittoresk allemaal.... en ze hebben een paardje Collin.... Nu dacht ik ; " ik maak iets leuk voor hun nieuwe kamer" en zo is het dus gegaan....Nu had ik een paar jaar geleden dit pakket op de Handwerkbeurs gekocht en zie daar het komt goed van pas.... Morgenochtend hoop ik naar de duinen te gaan om hen met een bezoekje te verrassen en dan maar afwachten of ze het wat vinden. Zouden ze er blij meezijn?????


5 opmerkingen:

Danielle zei

Daar zullen ze zeker blij mee zijn! Meisjes en paarden: dat is volgens mij altijd een goede match!
Wat lijkt me dat heerlijk om in de duinen te wonen! Maar ja als je er eenmaal woont zie je dat mischien op een gegeven momnet ook niet meer zo.
Nog een fijne dag!
Ps: memorystof is een stevige stof. Als je erin knijpt kreukt het maar je strijkt het zo weer glad met je hand. College style heeft altijd veel van dat soort rokken. En het klopt dat ik een "trendy"moeder heb! Ze is ook nog maar 52 jaar.
groetjes Danielle

quilting Jeannet zei

Ze zijn erg leuk geworden Annemieke, als je er morgen heen gaat mag je wel spijkers onder je schoenen doen, want ik was vanmorgen bij het bezoekrscentrum, en het leek wel een heuse ijsbaan! spek en spek glad.

groetjes, Jeannet

Johanna zei

Nou daar zullen die dametjes heel blij mee zijn. Fijne dag.

Riny zei

Wat een karwei Annemieke!
Je hebt vandaag niet stil gezeten.
Ik vind je paardenquiltjes prachtig. Dat zullen de meisjes ook vast wel zo vinden. Leuk dat je dat gedaan hebt. Je bent een fantastische oppasmoeder.
We horen wel hoe de dames het vinden.
groetjes Riny

Marja Visscher zei

Dag Annemieke,
Tsjonge wat een werk! Maar je zult vast dankbare gezichtjes zien. Loon naar werken.
Wens je een fijne jaarwisseling en voor jou en je gezin een goed en gezond 2011!
Lieve groet, Marja